Bonato Hotel Náchod

Hotel v lázeňské zóně na okraji Náchoda nabízí ubytování nedaleko pevnosti Dobrošov.
Našim hostům nabízíme jedinečné ubytování v Náchodě – v několika druzích pokojů od jednolůžkových až po rodinná apartmá.
BONATO HOTEL Náchod se nachází v lázeňské zóně na okraji Náchoda při hlavní tranzitní trase do Polska. Poloha hotelu, ubytování a společenské prostory, stejně jako dostupnost mnoha přírodních krás a pamětihodností východních Čech je zajímavá jak pro obchodníky a firmy, tak pro skupinovou i rodinnou rekreaci. Jsou zde ideální podmínky pro rekreaci: lyžování, turistika, výlety (Orlické hory, Krkonoše, Ratibořice, Broumov, Adršpach, Kuks). Hotel zajišťuje společenské a firemní akce, svatby, rauty, školení.
Součástí hotelu je hotelová restaurace s tanečním parketem a pódiem pro hudbu. Vhodná pro pořádání společenských akcí až pro 120 osob – dle individuálního přání je možné připravit nejrůznější společenské akce, jako jsou svatby, rodinné oslavy, firemní večírky, prezentace, recepce formou rautu apod. Jako součást je k dispozici salónek Hexagon a Toskánská kavárna. Navštívit můžete také tzv. zimní zahradu s krbem, vodopádem a atraktivním interiérem. V létě je otevřena rovněž venkovní letní zahrádka a zahradní altánek s grilem.