Penzion Tvrz

Zrekonstruovaná tvrz z poloviny 14. století, se stylovým vybavením v pošumavské obci Jindřichovice u Kolince. Celoroční ubytování pro maximálně 38 osob. U tvrze se rozkládá obrovské uzavřené nádvoří, kam se vejde nejen na tucet koňských spřežení, ale i několik tuctů tabulí s jídlem a pitím. Na nádvoří se nachází také maštal, kde si může panstvo po objednání uspořádat různé akce.

Dále je zde místnost vhodná na semináře, školení a pro ty aktivnější i pro cvičení. Našlápne se sem až 40 lidiček. Tvrz není nutno pronajmout celou, ale můžete si vybrat z různých komnat. Kromě výdobytků 21. století jako jsou elektrospotřebiče (mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, lednice, TV), kuchyňská linka, splachovací záchod, teplá voda, Vás jinak čeká zcela stylové vybavení. V tvrzi pak ještě najdete prostory společné pro všechny návštěvníky tvrze jako je lovecký salónek s TV, stylový sklípek s posezením a krbovými kamny. Také původní černou kuchyni s grilem, kde si můžete za jakéhokoliv počasí i v zimě orožnit nějakou tu flákotu masa. Na nádvoří najdete zabavení pro pážata, jako jsou trampolína, dětský domek, houpačky, skluzavka, dětský koutek s pískovištěm, zastřešený stolní tenis. Pro všechny pak zahradní nábytek, venkovní krb, ohniště s posezením.

A najdete zde samozřejmě i prostor, jak již bylo výše připomenuto, pro Vaše koně pod kapotou. Pokud budete mít koně šlapací, i na ty se najde místečko.