Penzion Eva

Penzion se nachází v klidném prostředí Jizerských hor a nabízí ideální podmínky pro dovolenou na horách, kterou můžete strávit aktivně na kole, pěší turistikou nebo jen na procházkách v nenáročném terénu s možností využití turistických a cykloturistických tras.
Penzion Eva je vhodná volba pro skupiny, které vyhledávají klidné prostředí a výhodnou cenu, soukromí pro skupinu. Nabízíme ubytování ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích se sociálním zařízením na chodbě. Na pokoji umyvadlo s teplou a studenou vodou, sociální zařízení po rekonstrukci.
Možnost parkování přímo v areálu zdarma. Stravování je zajištěno formou polopenze nebo plné penze. Wifi připojení zdarma. Výhodou je i dobré spojení do okolních měst Liberce a Jablonce nad Nisou,kde najdete další možnosti sportovního i kulturního vyžití.
Penzion je vhodný pro sportovce, dětské pobyty, cyklisty, skupiny s požadavkem na velkou společenskou místnost. Stolní tenis k dispozici. Venkovní prostory pro sportovní aktivity. Možnost grilování, táboráků a jiných radovánek.