Penzion Jámy

Rodinný penzion se nachází v malé vesničce Jámy, která leží 6 km od Žďáru nad Sázavou a 8 km od Nového Města na Moravě. V obci je samoobsluha, pošta, dětské hřiště a sportovní víceúčelové hřiště.

Ubytování je možné ve dvou třílůžkových a ve třech dvoulůžkových pokojích. Každý pokoj má samostatnou koupelnu se sprchovým koutem, toaletou a umyvadlem. Na pokojích je lednička a bezdrátové připojení k internetu. Pokoje jsou nekuřácké.

Svatební sál s kapacitou až 80 lidí je vhodný právě pro svatební hostinu, oslavu nebo pro firemní prezentaci či školení. Salonek má samostatný vchod, oddělené sociální zařízení, je vybaven chladničkou a vlastním výčepním zařízením, které je součástí samostatného baru v zadní části i s dětským koutkem. V přední části je prostor pro taneční parket a hudebníky. K dispozici je zahrádka na venkovní grilování a posezení například pro kuřáky. Vše je stavebně odděleno tak, abyste se nepotkávali s hosty restaurace a měli dostatečné soukromí.

Dále je zde možnost civilního i církevního (katolického) obřadu přímo v obci. Civilní obřady probíhají ve vedlejší budově obecního úřadu a církevní obřady ve farním kostele svatého Martina, který je 50 m od penzionu.