RNDr. Milan Blaha – ELGEO (Suvenýry)

Firma RNDr. Milan Blaha – ELGEO byla založena v 1994 v návaznosti na tehdejší slovenskou pobočku ELGEO s.r.o. Ve svých počátcích se věnovala především prodeji suvenýrů a bižuterie z minerálů a přírodních materiálů.
Díky zkušenostem majitele RNDr. Milana Blahy rozšířila svou působnost v oblasti geologických a ekologických prací (sanace nebezpečných odpadů).

V posledních letech hraje důležitou roli také import exotických materiálů z oblasti východní Asie, jako jsou liány, bambusy, travní krytiny a další druhy zboží poptávané na českém trhu především zoologickými zahradami.

V roce 2006 firma zahájila nový projekt cykloznámky, který byl odezvou na poptávku po typickém suvenýrovém předmětu pro cykloturisty.

Od roku 2007 je firma výhradním zástupcem a prodejcem produktu thajské firmy MASTERKOOL zabývající se zařízením pro ochlazování venkovních prostor.

V současnosti je firma jedním z největších dodavatelů suvenýrů, bižuterie a upomínkových předmětů v České republice. Její produkty můžete nalézt na většině českých hradů, zámků, jeskyní, infocenter, zoologických zahrad a dalších místech, která jsou oblíbena českými i zahraničními turisty.