DesignStone

Jsme výrobce a prodejce kamenných koberců. U nás si vyberete z mnoha barev a druhů. Nabízíme profesionální pokládku proškolenými zkušenými řemeslníky.

Kamenný koberec je finální povrchová úprava vhodná pro exteriér i interiér. Velmi dobře se aplikuje na nové i staré podlahy. Podkladem pro kamenný koberec může být beton (nový i starý), dlaždičky, anhydrit, asfalt, zámková dlažba, dlažba, udusaný štěrk (kačírek) či jiné podobné povrchy. Kamenný koberec je směsí přírodního kameniva, což jsou oblázkové kamínky + speciální certifikovaná pryskyřice, která je pro tento účel vyvinuta a je originálním produktem pro kamenné koberce. Tato kombinace zaručuje vysokou pevnost, odolnost a trvanlivost vůči zevním vlivům.

Kamenný koberec od je vhodný pro venkovní použití pro jeho speciální vlastnosti a je často pokládán na balkóny, terasy, schodiště, chodníky a okolí bazénů. Kamenný koberec může být pokládán přímo na mnoho běžných povrchů jako je beton, přírodní kámen, dřevo, dlaždice nebo porézní krytiny. Kamenný koberec je pokládán beze spár, vypadá vždy čistě, je stálobarevný, odolný proti oděru, odolný proti kyselému dešti, mechům i řasám.

Možnost nákupu na našem e-shopu.
28.října (křižovatka s odbočkou na Vinařice a ulicí Třebichovická), Kladno-Švermov
ZAVŘENO (Otevírá v Pá 08:00)