Grund Resort Golf & Ski (Pobočka Mladé Buky)

Hotel ve čtyřhvězdičkovém standardu je postaven s respektem k životnímu prostředí Krkonoš. Našim hostům poskytuje kvalitní a příjemné ubytování s veškerým pohodlím a přitom je citlivě zasazen do krajiny.
Interiér hotelu vznikl ve spolupráci se špičkovým italským designérským ateliérem Ferrari Pagani Tresoldi Architetti. Použité materiály nejvyšší kvality zajišťují hostům maximální komfort.

Náš čtyřhvězdičkový hotel Vám nabízí luxusní ubytování s příjemnou a pohodovou atmosférou. K dispozici jsou dvoulůžkové pokoje a luxusní apartmány zařízené špičkovými italskými designéry.
V hotelu je 24 nadstandardních dvoulůžkových pokojů a 4 luxusní apartmá. Každý pokoj je vybaven sprchovým koutem, televizí se satelitním příjmem a minibarem. Samozřejmostí je připojení k internetu v každém pokoji.

Profesionální personál hotelové restaurace Vás uvítá ve stylovém interiéru nebo na terase s výhledem na golfové hřiště a okolní krajinu. Restaurace je otevřená hotelovým hostům, golfistům, turistům a návštěvníkům z okolí.
Nabízíme mezinárodní kuchyni i krajové zejména krkonošské speciality a sezónní pokrmy připravované z kvalitních čerstvých surovin.

V hotelu můžete uspořádat různé firemní i soukromé akce: konference, jednání, školení, meetingy, teambuildingy, svatby, narozeniny, výročí a jiné rodinné oslavy.

Dále nabízíme regeneraci v našem hotelovém wellness centru:
Wellness centrum hotelu je přístupné jak hotelovým hostům, tak jednoduše každému, kdo si chce na chvíli odpočinout. K dispozici je zde 12metrový bazén s protiproudem a masážní lavicí, vířivka až pro 6 osob, sauna a multifunkční vana s vibračním dnem. Vybírat lze rovněž z nabídky masáží - klasických, sportovních, ale i exotických. Perličkou jsou rozmanité wellness procedury (založené např. na čínských relaxačních technikách, orientálních tradicích apod.), při nichž hotel jako jedno z prvních českých zařízení využívá originální francouzskou kosmetiku Thalion.

Lobby bar a klub:
Rádi Vám nabídneme občerstvení v podobě speciálních sendvičů a baget, které dodají energii po zdolání první devítky na golfu, nebo na turistickou vycházku po okolí resortu.