Hotel Henry **** (Hodinový hotel)

Hodinový hotel Henry patří svým provedením mezi unikáty v Česku. Jeho nadstandardní služby a luxusní interiér Vám zpříjemní Vaše zážitky na maximum. Diskrétnost a absolutní soukromí je samozřejmostí, kterou tento čtyřhvězdičkový hotel prvorepublikového stylu nabízí.

Pokud se rozhodnete intimní atmosféru dokouzlit sklenicí lahodného nápoje, není problém využít zdejší sofistikovanou restauraci, či si nechat donést objednávku přímo na pokoj. Pro zpestření je možné využít i luxusní wellness v podobě sauny a relaxační zóny, kde se můžete oddávat nerušenému odpočinku.

Hotel se nachází na dosah centra Prahy, proto se stává nejen ideálním místem pro zpestření intimního života, ale také perfektní oázou romantických víkendu.

Otevírací doba Hotelu Henry je Po–Pá od 08.00 do 20.00 hodin. Pokud preferujete rezervaci pokojů on-line, využijte rezervační systém na stránkách hotelu.

Hotel Henry je Vám také plně k dispozici, jestliže plánujete nějakou firemní nebo soukromou akci většího rozsahu. Můžete si zarezervovat klidně celý hotel pro sebe a své známé, obchodní partnery, atd. Zajistíme Vám vše podle Vašich představ a přání – od ubytování, přes občerstvení, až k zábavě. Kontaktujte nás ještě dnes!