Statek Všetice (Hotel)

Hotel se nachází v krásné a klidné lokalitě Posázaví přibližně 35 km jižně od Prahy. Je součástí areálu Statku Všetice, jehož druhou část tvoří moderní jezdecký areál, který svým hostům nabízí zázemí v podobě kryté haly s vytápěnou tribunou a bar s vyhlídkou do haly i na venkovní jezdecké kolbiště. Kapacita baru je 100 osob a je vybaven audio i videotechnikou.
Spát budete v jednom ze 44 osobitě zařízených pokojů. Ubytovací kapacita našeho hotelu je celkem 130 hostů (vč. partnerského ubytování). Děti do 3 let mají ubytování zdarma, možnost dětských postýlek k zapůjčení. V případě konání svatby je svatební noc pro novomanžele zdarma.
K dispozici jsou kompletně vybavené konferenční prostory, sál s kapacitou až 115 míst a salonek a jeden menší salonek pro důvěrnější setkání. Stylová hotelová restaurace disponuje 120 místy k sezení ve dvou patrech, venkovní terasou pro posezení u grilu a udírny, taneční parket a koncertní pódium. Ve volných chvílích můžete navštívit rozsáhlý hotelový park s několika rybníky vhodnými pro rybolov. Součástí areálu je vinný sklípek, kde si můžete vybrat z kvalitních tuzemských i zahraničních vín a profesionální someliér pro Vás připraví řízenou degustaci z různých oblastí a druhů vín. Připraveny jsou pro Vás různé relaxační a doplňkové aktivity (lukostřelba, stavba vorů, aquazorbing, skákací hrad pro děti, paintball atd.). Možnost exkluzivního pronájmu celého areálu.