Autodoprava Milan Baše (Provozovna)

Firma Autodoprava Milan Baše se zabývá odvozem suti a odpadu, stavebními a zemními pracemi.
Jednou z hlavních věcí, na kterou je naše firma soustředěna, je odvoz suti a odpadu s následnou ekologickou likvidací v kontejnerech, které si samozřejmě sami dopravíme přesně na Vámi určené místo. Zlikvidujeme Vám dokonce i kartony, igelity, dřevo a nakonec i tzv. nebezpečný odpad. Kromě odvozu suti a odpadu u nás naleznete také možnost dovozu stavebního materiálu, jako je například písek, beton nebo štěrk.
Další ze služeb, které Vám můžeme nabídnout, jsou výkopové práce, u kterých je použito kvalitních strojů. Naším hlavním strojem pro použití je tzv. minibagr o velikosti 3 tuny, u kterého lze použít výkopové lžíce o velikostech 30, 50 a 120 centimetrů. Snadno Vám tedy uděláme jakékoliv výkopové práce, ať již vyžadujete výkop malých či velkých rozměrů.
Kromě výkopových prací u nás naleznete také zemní práce.

Možná by se Vám mohlo zdát, že naše firma nabízí své služby pouze pro velké stavby, ovšem nenechte se zmást. Další naší službou jsou drobné stavební práce, při kterých provádíme kvalitní rekonstrukce koupelen, kuchyní nebo rovnou celých bytů.