Penzion Hájenka

Klidné ubytování na dosah jedné z nejkrásnějších českých vodních nádrží. Místní dominantou je zřícenina hradu Oheb tyčící se nad nádrží a je vzdálen 1 km od penzionu.

Ubytovací kapacity:
Ubytovací kapacita penzionu je 45 osob, navyšují se o tři chatky patřící k penzionu s kapacitou 18 osob. V penzionu je celkem 15 pokojů, dvoulůžkové, třílůžkové i čtyřlůžkové. Možnost přistýlek. Téměř všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení.

Pro rodinnou rekreaci jsou v areálu připravené také tři rekreační, komfortní chaty:
Kapacita chaty je maximálně 5 osob, více osob po dohodě. Součástí vybavení chat je ložnice a jídelna s rozkládací sedačkou pro 2 osoby, TV, vybavená kuchyňka se sporákem, mikrovlnnou troubou, varnou konvicí a základním nádobím, koupelna a toaleta, to vše v prvním patře a ve druhém patře ložnice se třemi lůžky, sedací souprava, toaleta a umyvadlo.

Stravovací služby:
V penzionu mají ubytovaní hosté k dispozici restauraci, společenskou místnost (jídelnu), která slouží výhradně pro naše hosty. Ubytování je možné nejméně se snídaní v podobě švédského stolu, další možností je polopenze i plná penze. Dále se můžete občerstvit v baru a příjemně posedět na terase s možností grilování a opékání.

Sportovní a relaxační využití:
Hosté mohou využít volejbalové hřiště, vhodné i pro tenis a další sporty, ohniště, zapůjčení různých sportovních potřeb a pro děti je zde hezké zákoutí s houpačkami, skluzavkou a tobogánem.

K dispozici je parkoviště a Wi-Fi.