Wellness Party hotel

Wellness Party Hotel je situovaný v krásné přírodě. Nachází se na poklidném místě uprostřed Vizovických vrchů, které horopisně náleží k západním Karpatům. Velkoplošná území zahrnují dvě chráněné krajinné oblasti, Beskydy a Bílé Karpaty, které se rozprostírají cca na 30% území. CHKO Bíle Karpaty patří mezi šest biosférických rezervací UNESCO v republice. Na území kraje se také nachází množství přírodních rezervací, památek a pozoruhodností ve střední Evropě. V okolí hotelu najdete celou řadu turistických a cyklistických stezek. Jsme 10 minut od centra Zlína,15 minut ZOO Lešná a lázně Luhačovice. Wellnes party hotel je ideální pro pořádaní nevšedních oslav a večírků.

Zažijte luxus uprostřed nedotčené přírody za přijatelné ceny.
Prostory hotelu jsou obklopeny tropickou krajinou. Samozřejmostí je restaurace s českou i mezinárodní kuchyní. K dispozici je zde i tenisový kurt s nočním osvětlením. Jedinečností Wellness Party Hotelu je koupání bez plavek v krásnem tropickém bazénu. (Nonstop provozní doboa 24 hodin a 365 dní v roce.) V tomto bazénu je jednoduše zákaz koupání v plavkách. Právě proto hotel není vhodný pro rodiny s dětmi.
Nabízíme bohatou nabídku wellness programů, tantrické masáže, sportovního vyžití, večerní zábavy, ale i možnost výletů, procházek a pobytu na zdravém vzduchu vůbec. Relaxace a oddych ve wellness hotelu je ideální volbou pro kompletní regeneraci organismu.