Restaurace Radost (Restaurace)

Restaurace se nachází ve zrekonstruovaném Kulturním domě města Havířov. S kapacitou 100 osob je připravena Vám poskytnout chutná jídla nejen tradiční české kuchyně, ale také speciality metropolitní světové kuchyně. Připravíme Vám spoustu specialit na přání – šikovnost našich kuchařů si můžete ověřit Vaší návštěvou u nás.

V teplých letních dnech a večerech je Vám k dispozici venkovní terasa s kapacitou 50 osob. Ta je situována do parku, a proto je ideálním místem pro pohodové posezení u dobrého jídla a pití.

V restauraci se nachází dětský koutek, kde si Vaše děti během posezení mohou pohrát. Pro menší ratolesti máme i jídelní židličky.

S sebou můžete vzít také svého pejska, těm je u nás vstup povolen. Nabízíme Vám možnost bezstarostného parkování v blízkosti restaurace, připojení k internetu pomocí WiFi, flipchart, velkoplošnou projekci, bezbariérový přístup.

Každý pátek a sobotu se hraje disco k poslechu a tanci. V prostorách Restaurace RADOST – Club Pavilon pořádáme různé druhy akcí - svatby, rodinné oslavy, narozeniny, křtiny, pohřby a další – vše dle Vašich představ.