Zabloudil, Xtrem - ZÁJEZDY, EXTRÉMNÍ ZÁŽITKY, DÁRKY, PROGRAMY PRO FIRMY

Zaměřujeme se na atraktivní pohybové aktivity a moderní přírodní a technické sporty. Jsme unikátním prodejcem a organizátorem extrémních zážitků a netradičních dárků v originálním balení. Máme již dvacetiletou tradici v pořádání poznávacích i pobytových zájezdů do destinací všech kontinentů.
Společnost je zavedeným organizátorem kulturních akcí a úspěšným předprodejcem vstupenek a to nejen v rámci ČR, ale i na Slovensku, Polsku či Maďarsku. Prodává nejvýhodnější letenky do celého světa, zprostředkovává potřebná víza i pronájmy vozidel.
Poskytujeme kvalitní cateringové služby po území celé ČR a v současné době i v ostatních zemích EU.
Provozuje půjčovnu sportovních potřeb pro různá sportovní odvětví,
Jsme unikátním prodejcem a organizátorem extrémních zážitků a netradičních dárků v originálním balení. Nezapomínáme ani na děti, pro něž každoročně připravuje poutavé sportovní akce, letní tábory a tématické kempy.
Cestovní agentura zaměřující se zejména na pohybové aktivity, jako skydiving, paragliding, balónové létání, potápění, lyžování, snowboarding, rafting, jachting, jezdectví, horská kola, vysokohorská turistika, horolezectví, ale i aerobic, tanec, paintball či střelbu.