Radim Novotný – renovace dveří a zárubní

Renovace dveří a zárubní je rychlé a cenově dostupné řešení Vašich starých dveří. Vysoká odolnost, stálobarevnost, snadná údržba a dlouhá životnost to jsou renovace. Než investujete do nových dveří, zkuste renovaci. Zdarma přijedeme, zaměříme a zpracujeme Vám cenovou kalkulaci.

Pokud jste se rozhodli pro renovaci dveří, je vhodné provést i renovaci zárubní. Zárubně s dveřmi sjednotíme do Vámi zvoleného dekoru, aby spolu vše ladilo. A nebojte se, žádné bourání ani stavební práce. Vše bude rychlé a bez nepořádku. Renovace zárubní se provádí přímo na místě u Vás doma.

Vestavěné skříně na míru.
Předností vestavných skříní je maximální využití prostoru. To umožňuje také vnitřní vestavba skříně či šatny, která je navržená přesně podle přání a potřeb zákazníka. Interiér vnitřního prostoru řešíme využitím široké nabídky doplňků – sklopné šatní tyče, zásuvky, police, drátěný program, věšáky, šperkovnice a další.

Nepřeberné množství výplní pro posuvné dveře (lacobel, barevná skla dle vzorníku RAL, lamino, zrcadla), několik typů kování a bezpočet řešení Vám umožní sladit vestavěnou skříň (šatnu) se stávajícím interiérem nebo z ní naopak vytvořit dominující část místnosti. Materiál pro výrobu korpusů skříní od výrobců EGGER a KRONOSPAN. Kování pro posuvné dveře SERVOLL. Kování pro vnitřní zásuvky STRONBOX.