Profikouč Irena Houdková (Koučování)

Práci s lidmi a rozvoji jejich potenciálu se věnuji již od roku 2001. Začínala jsem jako lektor německého jazyka. Později založila Jazykovou školu HOUDEK, překladatelský servis, která je nyní jednou z největších v Ústeckém regionu. I nadále jsem se věnovala mému životnímu poslání – lektorování.

Díky našim klientům jsem zjistila, že mě vnímají jako firemního i osobního psychologa. Když jsem na řadě školení managementu objevila koučování – bylo mi ihned jasné, kam se dále vydám. Byla to láska na první pohled. A tak jsem se vrhla do odborných knih, našla si své 2 kouče, zapsala se na patřičné kurzy u jedničky na českém trhu v oboru koučování – Dr. Vladimíra Tuky, NeuroLeadership s.r.o. a brzy začala sama koučovat modelem Brain-Based coaching, stala se členkou EMCC (European Mentoring and Coaching Council), absolvovala jsem úspěšně certifikovaný kurzNLP (Neurolingvistické programování) na Academy of Coaching Excellence.

Mou silnou stránkou je velice lidský přístup, empatie a kladení trefných otázek. Umím mým svěřencům dát dostatečný prostor pro hluboké zamyšlení, díky kterému se dostanou do stavu, kdy chrlí nápady a vidí zcela nové možnosti i souvislosti.