Ekocentrum Renata

Pronájem prostor centra všem zájemcům, kteří zde chtějí uspořádat vlastní akce a programy. Centrum je vhodně uzpůsobeno pro pořádání víkendových a týdenních akcí jako například relaxace a meditace, jógová cvičení, tantrické kurzy, ekologické semináře, umělecké workshopy, hudební terapie, vzdělávací programy a jiné.
V současné době nabízíme ubytování přibližně pro 70 osob ve vlastním spacáku. Asi 40 lidí spí na postelích (palandy), 20 lidí na matracích volně položených na podlaze a 10 lidí na postelích v apartmánech.
K dispozici je velká místnost v přízemí (hala) rozšířená pro 50 až 70 lidí a menší místnost v podkroví pro 20 až 30 osob. Pro ubytování je k dispozici celkem 12 pokojů ve třech křídlech statku.

Nově nabízíme pět krásných apartmánů s vlastní kuchyňkou a koupelnou v pravém křídle statku. K dispozici je také uzavřený intimní vnitřní dvůr a tichá slunná terasa nad halou. Celková kapacita je 40 lůžek na postelích (vlastní spacák) a pro velké akce je možné vytvořit dalších maximálně 30 lůžek pomocí matrací na zemi.

Vaříme vegetariánsky nebo jídla z biopotravin, na přání makrobiotickou, po domluvě masitá jídla. Nabízíme možnost celodenního pronájmu kuchyně a vlastní vaření. Kuchyň je moderně vybavena.