mBlue Czech, s.r.o.

Naším posláním je lidi propojovat. V oceánu lidských schopností, zkušeností, talentů a osudů hledáme osobnosti, které budou největším přínosem pro týmy našich firemních zákazníků. A uchazečům o zaměstnání hledáme pracovní prostředí a týmy, ve kterých nejlépe uplatní svůj potenciál a budou se cítit příjemně. Propojujeme potřeby firem s potřebami zaměstnanců.

V personalistickém pojetí se tomu říká recruitment. V mBlue ale k náboru i řízení lidí přistupujeme trochu jinak, než je obvyklé. Zkušenost nás naučila, že nestačí jen obsadit volnou pozici vhodným kandidátem, má-li to skončit úspěšným partnerstvím. Aby to opravdu fungovalo, je nutné přidat k tomu ještě něco navíc.

Proces náboru totiž vyžaduje komplexní přístup. Firma musí mít nastavené systémy pro řízení lidí, jako jsou organizační struktura, cíle, systém hodnocení zaměstnanců, rozvoj a vzdělávání. Aby když už najdeme na dané místo ideálního zaměstnance, přinesl firmě své maximum a naplno v ní rozvinul svůj potenciál.

Investujeme do vztahů, kvality a inovací.

Od svého založení v roce 2011 jsme si vybudovali pozici přední personálně-poradenské společnosti. Otázky personalistiky a lidských zdrojů pomáháme řešit jak českým firmám, tak mezinárodním korporacím, náš tým tvoří ti nejlepší profesionálové v oboru, vyvinuli jsme unikátní postupy a nástroje. V našem segmentu patříme k tahounům na poli inovací.

Orientujeme se na výsledek a například jako jedni z mála na trhu garantujeme zákazníkům obsazení zadané pozice. Klademe ale také velký důraz na porozumění potřebám našich klientů, kvalitu komunikace, spolehlivost a osobní přístup. Díky tomu se nám daří s většinou obchodních partnerů spolupracovat dlouhodobě a udržovat nadstandardní vztahy.

Chcete se o tom přesvědčit? Ozvěte se nebo nás přijďte navštívit. Už teď se na vás těšíme.
Bucharova 2641/14 (přímý vstup z vnitrobloku), Praha 5-Stodůlky
ZAVŘENO (Otevírá v Po 08:00)