S. A. B. Impex, s.r.o. (Léčba rakoviny)

Přinášíme do České republiky a na Slovensko nejmodernější technologie pro léčbu nádorových onemocnění. Primárně s nimi seznamujeme lékaře-odborníky. Cítíme však povinnost o moderních léčebných metodách informovat i ty, kterých se to nejvíce dotýká.

Víme, že nádorové onemocnění je velmi složitý komplexní problém, který se týká nejen nemocných, ale i celé rodiny a blízkých. Každý se v tom snaží nějak vyznat, rakovinu pochopit a najít tu správnou cestu. Nejčastěji ve spolupráci s odborníkem, především svým lékařem, velmi často se snaží čerpat informace i z jiných zdrojů.

Co nejširší pohled na prevenci a léčbu rakoviny, kvalitní informace o efektivních moderních metodách léčby tumorů měkkých tkání často dokáží pomoci tam, kde jsou tradiční postupy v koncích. Přinášíme informace z otevřených zdrojů, odborných studií, od předních světových výrobců patentovaných špičkových technologií.

Pokud nás kontaktujete, propojíme Vás s nejvhodnějším odborným pracovištěm, které Vám dokáže na Vaše otázky fundovaně odpovědět a pomoci.